Fursecuri BIO fara gluten, cu smochine 200 g
Fursecuri BIO fără gluten, cu smochine 200 g 6 x 33,3 g NU CONȚIN GLUTEN Controlați intoleranța la gluten și bucurați-vă de plăcerea gustului cu produsele din gama Karelea fără gluten. Produsele din gama Karelea fără gluten sunt BIO și au grijă sănătate, zi de zi. Pentru toți cei care trebuie sau doresc să respecte o dietă fără gluten, Karelea a elaborat acest produs: -garantat fără gluten -preparat în condiții de fabricație sigure și controlate -cu limitarea altor surse de alergeni precum lactoza sau arahidele -cu un gust delicios pentru întreaga familie! Lăsați-vă seduși de aceste delicoase fursecuri cu smochine din gama Karelea fără gluten! Preparate cu piure delicat de smochine sunt cu siguranță pe gustul iubitorilor de biscuiți cu fructe! Fursecurile BIO cu smochine sunt o gustare simplă, fără gluten și savuroasă pentru întreaga familie, asigurând 100% plăcerea gustului! Fursecuri dietetice fără gluten, cu cremă de smochine Ingrediente: cremă de smochine* 35% (zahăr brut din trestie, piure de smochine* 35%, gelifiant: pectină, acidfiant: acid citric), amidon din orez* și din cartofi*, făină de orez*, grăsimi vegetale nehidrogenate* (palmier), zahăr brut din trestie*, sirop de glucoză (din orez*), ouă*, făină de soia*, agent de îngroșare: gumă de acacia*, praf de copt (fosfat monocalcic, bicarbonat de sodiu), sare, agent de îngroșare: gumă de guar. *din culturi certificate ecologic ECOCERT FR-BIO-01, certificat de fabricatie IT-BIO-014, agricultură EU/ non EU Valori nutriționale medii / 100 g /2 fursecuri (33,3 g): Valoare energetică: 404 kcal/ 1699 kJ 135 kcal/ 567 kJ Proteine: 2,1 g 0,7 g Glucide: 70,5 g 23,5 g din care zahăr: 36 g 12 g Grăsimi din care: 12 g 4 g acizi grași saturați: 5,3 g 1,8 g Fibre: 2,6 g 0,9 g Sodiu: 0,2 g 0,07 g A se păstra la loc uscat, ferit de lumină sau căldură. A se consuma de preferință înainte de data inscripționată pe ambalaj.
Fabricat în Franța de Lea Nature