Ghidul Serviciilor
Neofix Service Reparatii Termopane Cluj
inapoi la firma 204 vizite
Poza Modificari ferestre
Foto

Modificările intervin atunci când dorim să adăugăm o altă deschidere ferestrei. De asemenea se poate modifica deschiderea termopanelor astfel încât o fereastră să se deschidă în direcţia sau pe partea pe care o doriţi. Modificarea uşilor, ferestrelor termopan: în cazul când fereastră sau uşă are dublă deschidere şi se doreşte ajustarea uşii, ferestrei în acelasi timp se modifică feroneria şi se modifică şi geamul termopan. Se pot aduce modificari si unei ferestre fixe adaptând cerceveaua şi făcându-i posibilă deschiderea. Deschiderea oscilobatantă Deschiderea oscilobatantă (dublă deschidere) este varianta ce combină deschiderea batantă (clasică) cât şi cea oscilantă (cu balamale jos şi foarfecă) într-un singur ochi de fereastră. In functie de varianta aleasă de dumneavoastră pentru aerisire, fereastră oscilobatantă poate fi deschisă normal sau în foarfecă. Acest tip de deschidere se poate monta atât pe tâmplaria din PVC cât şi pe cea din aluminiu.

  Montaj ferestre şi uşi Fie că aţi cumpărat ferestre termopan, fie doriţi să achizitionaţi, echipa noastră vă oferă servicii de montaj profesionist. La fel ca şi importanţa fundaţiei la o casă şi în cazul ferestrelor termoizolatoare modul în care este montat este determinant. Ferestrele montate greşit sunt costisitoare şi consumatoare de timp, deoarece este necesară intervenţia periodică a unei echipe tehnice. Dacă sunteţi o firmă producătoare de ferestre termopan, echipa noastră vă stă la dispozitie pentru externalizarea serviului de montaj. Firma noastra oferă garanţie pe produse şi pe manoperă. Schimbarea unei uşi nu este niciodată un lucru simplu. Modul în care este montat va fi dovada sigurantei pe care îl oferă căminului Dvs. Uşa vă izolează de factori externi cum ar fi praf, fum, miros etc. Dacă aţi achizitionat sau sunteţi o firmă care comercializează uşi de interior sau exterior din metal sau lemn stratificat, echipa noastră vă poate oferi servicii de montaj responsabil cu garanţia unei munci bine facute.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.