Ghidul Serviciilor
Neofix Service Reparatii Termopane Cluj
inapoi la firma 204 vizite
Poza Rulouri exterioare
Foto

Rulourile exterioare fac parte dintr-un grup de produse de umbrire , siguranţă şi eleganţă având o serie nelimitată de avantaje: » vă conferă un plus de peste 20 % de randament termic » scad costurile cu încălzirea din timpul iernii şi cu răcirea din timpul verii » se poate regla luminozitatea din casă în timpul verilor toride » conferă un aspect deosebit locuinţei » asigură o izolaţie fonică suplimentară, în jur de 10 dB » au un important rol antiefracţie, descuranjând intrarea în locuinţe pe geam » va asigură intimidate în locuinţa dumneavoastră, vă protejează de priviri indiscrete » sunt uşor de întreţinut, nu este nevoie sa le vopsiţi sau ungeţi » nu se deteriorează in timp din cauza factorilor climaterici, mai ales cele din aluminiu Un factor foarte important în fiabilitatea acestor rulouri exterioare este modul în care sunt montate. De aceea noi vă garantăm un personal cu o vastă experienţă în domeniul montajului de rulouri exterioare. Un montaj corect şi atent vă asigură o viaţă îndelungată a rulourilor şi, vă asigură că toate funcţiile de mai sus vor fi indeplinite la potenţialul lor maxim. Rulourile montate de firma noastră sunt fabricate din aliaj de aluminiu de cea mai bună calitate şi sunt foarte rezistente la factori climaterici. Ele sunt în aşa fel proiectate să poată rezista între 25-30 de ani, în funcţie de clima la care sunt supuse, de frecvenţa cu care sunt folosite şi de modul în care au fost fabricate, respectiv montate. Acţionarea rulourilor exterioare din aluminiu poate fi manual, cu şnur sau bandă, cu arc în interiorul axului, cu manivelă sau vinci cu manivelă mica sau cu motor şi buton sau telecomandă. Pentru a impiedica  deschiderea din exterior, există posibilitatea montării unor dispozitive antiefracţie la aceste rulouri. Rulourile exterioare devin din ce în ce mai comun folosite la ferestrele din întreaga lume datorită importanţei lor în protecţia termică şi fonică pe care o asigură locuinţelor precum şi a rolului important în design-ul cladirilor. Rulourile exterioare pot fi de mai multe feluri si aici amintim rulouri exterioare de aluminiu şi rulouri exterioare de pvc. De asemenea ele pot fi montate aplicat pe fereastră sau pe zidărie.

» Rulouri exterioare aplicate din PVC sau Aluminiu » Culoare rulou: alb, maro, gri antracit, stejar auriu, nuc, wenge, mahon etc. » Pot fi realizate cu plasă anti-insecte inclus » Masurători, transport şi montaj inclus în preţ

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.