Ghidul Serviciilor
Cabinet Avocat Bratiloveanu Izabela Craiova
inapoi la firma 122 vizite
Poza Drept penal
Foto

Cabinetul de avocat Bratiloveanu Izabela din Craiova oferă servicii complete în materie penală, care constau în asistenţă juridică şi reprezentare judiciară în faţa organelor de cercetare penală – poliţie şi parchet şi în instanţele de judecată la audieri, reconstituiri, confruntări şi expertize.

Sub aspect sancţionator, dreptul penal se deosebeşte de dreptul civil prin prisma faptului că nu vizează decât să apere ordinea socială şi repară numai prejudiciul social prin intermediul acţiunii penale şi prin aplicarea pedepsei.

Sancţiunile penale au un caracter aflictiv, ele provocând o suferinţă condamnatului şi lovindu-l în punctele sale cele mai sensibile: libertatea, interzicerea anumitor drepturi, reputaţia sa şi patrimoniul.

Persoana condamnată penal este supusă oprobiului public, stigmatizată şi marginalizată.

Prin urmare, suntem conştienţi de efectele devastatoare pe care o acuzaţie de natură penală le poate avea asupra unei persoane, asupra familiei sale şi în privinţa implicaţiilor pe plan profesional.

Experienţa câştigată în domeniul penal ne-a permis obţinerea unor rezultate notabile în fiecare proces în care am fost implicaţi, în special în cazuri legate de:

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.