Ghidul Serviciilor
Melbo Instal - Proiectare Instalatii Electrice Si Executie Tablouri Electrice, Giarmata / Timis
inapoi la firma 122 vizite
Poza Despre firma Melbo Instal
Foto

Melbo Instal a luat fiinta în anul 2009 având ca obiect de activitate proiectarea si executarea lucrarilor de instalatii electrice. Motivul pentru care am creat acesta societate a fost de a oferii solutii complete pentru instalatiile din domeniile industriale si civile: consultanta, proiectare, executie, service.

S.C. MELBO INSTAL S.R.L. este persoana juridica româna cu capital integrat privat, formata în întregime din oameni capabili si dornici sa promoveze profesionalismul si calitatea în tot ceea ce realizeaza.

Calitatea este crezul nostru principal. Fiecare serviciu, în parte, de la proiectare la lucrari de instalatii electrice este supus constant procedurilor de verificare a calitatii, oferind astfel clientilor nostri în permanenta certitudinea prestarii unor servicii sigure si eficiente.Gama diversificata de servicii si produse oferite, colaborarea cu parteneri si furnizori de prestigiu, constituie o pretioasa carte de vizita pentru firma noastra precum si pentru echipa din care este alcatuita aceasta.

Colectivul care sta la baza înfiintarii societatii MELBO INSTAL are o experienta de peste 12 ani în activitatea de conducere si management, proiectare de instalatii electrice, executie de tablouri electrice si de lucrari de instalatii electrice, prestând servicii în diferite sectoare de activitate: industrie, comert, financiar-bancar, social-cultural, rezidential si turism.

CONSULTANTA

 

Determinarea solutiilor optime din punct de vedere tehnic si economic pentru executarea si exploatarea instalatiilor industriale si civile:

Optimizarea instalatiilor de utilizare a energiei electrice:

Consultanta pentru punerea în functiune si receptia lucrarilor;

 

 PROIECTARE

 

Realizarea proiectelor pentru instalatii electrice de catre personal specializat si autorizat cu experienta in activitatea de proiectare:

 

 EXECUTIE

 

Realizarea la standarde ridicate de performanta a lucrarilor de instalatii electrice. În mod natural, fiecare client are cerinte specifice, dar faptul ca avem o viziune globala asupra tuturor nevoilor clientilor nostri, ne permite sa selectam si sa coordonam cei mai potriviti ingineri / tehnicieni/ solutii tehnice pentru fiecare proiect. Rezultatul este o solutie personalizata care interpreteaza orice cerinta si raspunde nevoilor tehnologice ale oricarei structuri, corporative, comerciale sau rezidentiale.

 

 

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.