Ghidul Serviciilor
Sax-Activ
inapoi la firma 207 vizite
Poza Serviciile Noastre
Foto

Croitorie

Va oferim servicii complete de croitorie, putand raspunde la oricare cerere in domeniul croitorie si confectiilor textile. Avem cei mai buni specialisti in croitorie precum si aparatura de ultima generatie, toate acestea pentru a obtine cele mai bune rezultate. Avem misiunea si filozofia clientului multumit.

Croitorie Rapida

Va punem la dispozitie serviciile noastre de croitorie rapida, venind astfel in sprijinul dumneavoastra pentru orice fel de urgenta.

Modificare Confectii: Modificat Rochii de Ocazie, Modificat Pantaloni si Costume

Modificarea la termen sau in regim de urgenta pentru toata gama de confectii si articole textile, fie pentru articole singulare sau linii complete de articole.

Identitate Vizuala

Avand o vasta experienta in domeniu, concepem si implementam concepte de identitate vizuala pentru imaginea companiei, organizatiei sau institutiei dumneavoastra. Dupa o analiza completa a cerintelor dumneavoastra va oferim mai multe variante din care sa alegeti ce vi se potriveste cel mai bine pentru confectiile de care aveti nevoie.

Croitorie in serii mari, modele pentru magazine de prezentare cu vanzare, croitorie pentru supraponderali.

Va oferim servicii de croitorie in serii mari, pentru orice nevoi in domeniu. Confectionam diferite modele pentru magazine de prezentare cu vanzare (modele cerute de client). De asemenea va oferim cele mai bune servicii de croitorie pentru supraponderali.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.