Ghidul Serviciilor
Finance Investment Business Group
inapoi la firma 78 vizite
Poza Tehnologia informatiei
Foto

Informatica bazata pe tehnologia cloud, terminale mobile, asteptarile pietei si ale utilizatorilor, inlesnirea comunicarii intre toate aceste sisteme si aplicatiile capabile sa functioneze perfect in cadrul diferitelor platforme nu constituie intotdeauna o solutie evidenta pentru departamentele IT. Cu toate acestea, exigentele in toate aceste domenii sunt ridicate, cu atat mai mult in aceasta perioada cand bugetul alocat proiectelor este mai mic si trebuie respectat.

Scopul este oferirea de aplicatii in productie, care sa respecte urmatoarele trei cerinte esentiale:

Avand in vedere ca o eroare devine de 10 ori mai costisitoare cu fiecare etapa a proiectului, detectarea erorii, dar mai ales corectarea cat mai timpurie a acesteia, este de o importanta capitala.

De asemenea, inconjurandu-ne de persoane a caror expertiza este recunoscuta incepand cu etapa de design, vom putea anticipa problemele cu care ne putem confrunta.

Propunandu-va serviciile expertilor nostri in consultanta si audit IT, va oferim sprijin pentru ca dvs. sa puteti beneficia de toate atuurile in:

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.