Ghidul Serviciilor
Interna Project
inapoi la firma 174 vizite
Poza Bucatarii
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

ZAMPIERI CUCINE, Model Y [ypsilon], design Pierangelo Sciuto

Y [ypsilon] este alegerea ideală a celor care doresc o bucătărie contemporană și fascinantă, dar în același timp caracterizată prin simplitate rafinată.

Elementul definitoriu al Y [ypsilon] este materia: suprafață netedă ori gravată, mată sau lucioasă, ce contribuie la definirea unor atmosfere diferite și extrem de personale. Un exemplu perfect este finisajul „stejar vintage”, a cărui suprafață este lucrată manual prin rindeluire dublă și este compusă din lamele de lățime variate, rezultând în grade de colorare datorită procesului special de afumare, ce conferă lemnului tonuri mai închise, conservând în același timp nervurile lemnului.

O altă caracteristică distinctivă este blatul cu o grosime aparentă minimă, aproape dramatică, care formează împreună cu profilul fronturilor o linie pură ce se regăsește în întreg ansamblul.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.