Ghidul Serviciilor
Biro Finart - Fabricare Cahle Si Placi De Teracote Turnate, Balan / Harghita
inapoi la firma 283 vizite
Poza Construire sobe
Foto

 Fiecare dintre dumneavoastra a pus întrebarea ce sa aleaga, soba teracota traditionala sau semineu cu focar? Nu e o alegere usoara dar fiecare dintre dumneavoastra alege dupa ritmul si stilul ei de viata.

Noi în primul rând va recomandam sobele construite cu spatii de ardere realizate din samota refractara cu fumuri si usa din fonta cu geam mare termorezistent.

          Constructia unei sobe teracote asa numit si soba teracota tip semineu depinde în mare parte de cunostintele mesterului si a materialelor de constructie folosita, adica samota refractara,caramida, tigla, argila, nisip, sârma. Cu ajutorul carora sobarul construieste interiorul sobei, asa numite canale de fum.

  Piesele ceramice sunt asezati cu pricepere de mesteri pentru a prinde un contur, care corespunde cât mai bine la nevoile dumneavoastra. Soba teracota bine realizata are capacitatea de a transfera treptat dogoarea flacarii în corpul sobei. Astfel materialele de constructie folosita îi confera acesteia o inertie termica sporita si soba poate sa-si mentina caldura un timp îndelungat 12-24 ore cu numai doua aprinderi pe zi.      

Aprinderea rara a focului duce la utilizarea unei cantitati reduse de lemne, dar în acelasi timp cahlele pot acumula o cantitate mare de caldura pe care o redau constant în aerul din încapere si astfel partea exterioara a sobei teracote, adica placile teracote sunt calde la atingere si degajeaza o caldura foarte placuta si de lunga durata. 

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.