Ghidul Serviciilor
Biro Finart - Fabricare Cahle Si Placi De Teracote Turnate, Balan / Harghita
inapoi la firma 283 vizite
Poza Fabricare cahle
Foto

Constructia unei sobe teracote depinde în mare parte de calitatea materialelor de constructie folosita si în primul rând de calitatea cahlelor si a placilor folosite, determinând aspectul si caracterul sobelor si a semineelor de mai târziu. De acea avem o gama larga si variata de elemente de placi teracote fabricate de noi cu o tehnologie care asigura o calitate exceptionala.

FABRICAREA:

Pas I.

Productia se realizeaza prin turnarea pieselor dintr-un compus de argila alba, samota macinata si diferite minerale în forme bine gândite de ghips. Avantajul turnarii a pieselor este ca elementele devin uniforme, scad contractiile de uscare si aptitudinea, susceptibilitatea de ase scoroji.   

 

Pas II.  

Dupa câteva ore se scot placile teracote din matrice, se formeaza cu mâna si se curata de resturile ramase.

 

Pas III.

Dupa o uscare naturala  a cahlelor urmeaza o ardere la 980-1.0500C în cuptoare electrice.

 

Pas IV.

În pasul acesta urmeaza smaltuirea cahlelor prin tehnologia de pulverizare, urmând iarasi o a doua ardere la 980-1.0300 C depinznd de tipurile de smalt folosite.                  

     Cahlele fabricate de noi au marimi exacte cu 1-2mm de tolerante de dimensiuni. Nervurile smaltului teracotei nu reprezinta erori, acestea sunt inerente rezistentei la schimbarile de temperatura.

 

 

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.