Ghidul Serviciilor
Smart&fast Construct Tehnica Umbrire, Pereti Cortina Constanta
inapoi la firma 230 vizite
Poza Sisteme de umbrire rezidentiale
Foto

Copertinele sunt folosite ca o protectie practica efectiva impotriva razelor solare. Au un efect decorativ oferind un plus de stil cladirii pe care sunt montate. Atunci cand modelul si culoarea copertinei sunt alese corect casa capata un aspect mai atractiv. In functie de destinatia utilizarii si de designul constructiei se poate opta pentru copertine retractabile sau de fatada.

La productia copertinelor se folosesc aliaj de aluminiu de o calitate ridicata si alte materiale furnizate de cei mai performanti producatori la nivel mondial. Toate stofele au culori rezistente la soare, au impregnat un strat de protectie impotriva mucegaiului si sunt tratate impotriva sifonarii si murdaririi.

Gama bogata de modele si de culori de stofe, permite asortarea copertinei cu fatada si punerea in practica a celor mai indraznete idei de design exterior.

Copertina pentru fatada este un produs nou, fiind folosita mai ales pentru cladirile moderne. Este este practica si potenteaza in acelasi timp aspectul estetic al cladirii.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.