Ghidul Serviciilor
Smart&fast Construct Tehnica Umbrire, Pereti Cortina Constanta
inapoi la firma 230 vizite
Poza Sisteme de umbrire rezidentiale
Foto

Elegante şi utile, rulourile exterioare din aluminiu completeaza perfect aspectul caminului dumneavoastra. Disponibile intr-o paleta larga de culori, acestea se pot adapta usor cu celelalte elemente ale casei. In afara rolului estetic, rulourile de exterior va ofera o gama larga de beneficii. Lamelele injectate cu spumă poliuretanică realizeaza o bună izolare termică şi fonică. Ele pot fi dotate cu yală sau cu sistem de autoblocare, sporindu-se astfel protecţia locuintei.

Ruloul poate fi acţionat manual sau electric cu motor prin telecomandă.

Beneficii: - confort termic - intimitate - relaxare - siguranta in utilizare - securitate

jaluzele exterioarerulouri exterioare aluminiurulouri exterioare din aluminiu

Rulourile Pro-Smart iti permit dozarea luminii naturale exact asa cum doresti. Reglarea intensitatii luminii naturale, pastrarea unei temperaturi constante si diminuarea nivelului de zgomot din exterior reprezinta avantajele de necontestat ale rulourilor Pro-Smart.

Datorita spumei poliuretanice injectate in lamela ruloului transferul termic dintre locuinta si mediu se reduce considerabil. Ele nu permit incalzirea excesiva a locuintei dumneavoastra in zilele toride de vara. Sistemele exterioare de umbrire a u un grad de transmitere a temperaturii cu jumatate mai scazut fata de sistemele interioare.

Datorita spumei poliuretanice injectate in lamela ruloului transferul termic dintre locuinta si mediu se reduce considerabil. Ele nu permit incalzirea excesiva a locuintei dumneavoastra in zilele toride de vara.

Sistemele exterioare de umbrire a u un grad de transmitere a temperaturii cu jumatate mai scazut fata de sistemele interioare.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.