Ghidul Serviciilor
Smart&fast Construct Tehnica Umbrire, Pereti Cortina Constanta
inapoi la firma 230 vizite
Poza Sisteme de umbrire rezidentiale
Foto

Sistemul de rulouri tencuibile este utilizat mai ales la cladirile noi, dar poate fi montat si in cladirile deja existente. Rulourile se compun in finisarea exterioara a cladirii prin intergrare completa. Celelalte elemente adica cutia de revizie si indrumatoarele pot fi colorate in functie deculoarea tamplariei.

Gama larga de culori in care pot fi vopsite raspunde nevoilor celor mai exigenti clienti. Culorile elementelor extrudate sunt realizate prin lacuire cu praf, ce asigura o inalta calitate si rezistenta a produsului.

Constructia moderna a cutiei  permite realizarea de lucrari de conservare si servisare a elementelor mecanice ale ruloului fara deranjarea locatarilor.

Actionarea ruloului poate fi fie manual, fie electric cu ajutorul unui sistem de control, ce permite o utilizare confortabila. La sistemul de rulouri tencuibile oferim deasemenea si in versiunea cu plasa impotriva insectelor, care in zilele calde face posibila o protectie mult mai mare impotriva insectelor prin mentinerea debitului de lumina si aer curat in interior.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.