Ghidul Serviciilor
Smart&fast Construct Tehnica Umbrire, Pereti Cortina Constanta
inapoi la firma 230 vizite
Poza Sisteme pentru exterior
Foto

Este produsul ideal pentru inchiderea foisoarelor , teraselor si balcoanelor. Folosirea acestui tip de inchidere asigura un climat placut, pastrand temperatura in locurile unde exista sursa de caldura. Peretii transparenti ne ofera un spatiu aproape de natura, insa la adapost de fenomenele meteorologice (ploi, vant, zapada). Testul din PVC se strange in caseta de aluminiu si culiseaza pe ghidaje, de asemenea din aluminiu, ce ofera o buna etansare. Culoarea ghidajelor si a casetei sa poate alege, in functie de ambientul in care se va instala. Tesutul este tinut in tensiune prin blocarea frontalului la deschidere maxima, astfel tesutul ramane fix indiferent de conditiile meteo.

Peretii transparenti Verti Cristal se actioneaza atat manual prin mecanism cu reductor. Optional se poate actiona electric. Toate aceste beneficii definesc produsul Verti Cristal.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.