Ghidul Serviciilor
Smart&fast Construct Tehnica Umbrire, Pereti Cortina Constanta
inapoi la firma 230 vizite
Poza Sisteme pentru interior
Foto

Balustradele din sticla vin in completarea scarilor interioare sau pentru inchiderea balcoanelor. Materialele utilizate pentru a avea o balustrada sigura si moderna sunt aluminiul si sticla securizata.

Balustrada de sticla este un element architectural avand un rol atat de protectie cat si unul estetic si de design. In raport cu spatial carora le sunt dedicate, balustradele pot fi concepute ca un atu in proiectare. Pot fi concepute fie ca simple elemente functionale, fie ca lucrari cu un design pronuntat, ce se pot individualiza prin diferite stiluri si modele.

Balustrada de sticla reprezinta un element architectural cu o important sporita deoarece trebuie sa refelecte atat siguranta, utilitate cat si echilibru estetic in spatial in care este utilizat. Fie ca se utilizeaza sticla transparenta, mata, fumurie sau colorata pentru o balustrada, aspectul elegant si modern este asigurat.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.