Ghidul Serviciilor
Smart&fast Construct Tehnica Umbrire, Pereti Cortina Constanta
inapoi la firma 230 vizite
Poza Usi de garaj rezidentiale
Foto

Beneficii ale usilor de garaj tip rulou:

- Economisesc spatiul

- Siguranta sporita

- Usurinta in utilizare

- Calitate superioara

- Aspect modern

Economisesc spatiul

Dimensiuni exacte. Usile de garaj tip rulou sunt disponibile in orice dimensiuni, potrivite la milimetru fara a modifica golul. Avantajul acestor modele consta in faptul ca prin modalitatea de inchidere / deschidere (tip rulou orizontal), spatiul ocupat de usa este foarte mic iar accesibilitatea este sporita.

Siguranta sporita

Siguranta in utilizare a usii de garaj tip rulou este garantata de sistemul de fotocelule cu protectie la intalnirea obstacolelor si a motorului cu protectie termica.

Usile de garaj tip rulou sunt confectionate din lamele din aluminiu injectate cu spuma poliuretanica. Rezistenta usii de garaj conform normelor europene privind clasa I de vant este asigurata de lamelele utilizate in functie de calculul de rezistenta efectuat de personalul calificat.

Calitate superioara

Dotata standard cu motor si actionare manuala, usa de garaj tip rulou reprezinta un element important in cadrul amenajarilor de calitate, iar gama de culori bogat diversificata permite insufletirea caminului dumneavoastra cu ajutorul nuantelro de lemn bine definite. Garantia culorilor alese de catre client este asigurata de procesul tehnologic ce permitea vopsirea lor in camp electrostatic.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.