Ghidul Serviciilor
Smart&fast Construct Tehnica Umbrire, Pereti Cortina Constanta
inapoi la firma 230 vizite
Poza Usi de garaj rezidentiale
Foto

Automatizarile se impart in: automatizari pentru porti (batante si culisante), automatizari pentru usi de garaj si automatizari pentru porti pietonale.

automatizari porti pro-smartautomatizari poarta garajautomatizari motor

Automatizarile pentru porti sunt prevazute cu fotocelule de siguranta,lampa de avertizare si selector cu cheie. Portile cu usa pietonala incastrata pot fi dotate cu un senzor ce nu permite deschiderea canatelor automat atunci cand poarta pietonala este deschisa, oferind un plus de siguranta in utilizare.

Se pot automatiza porti culisante cu o greutate de pana la 1600 de kg si porti batante de pana la 5 metri per canat si o greutate de 800 kg: - porti batante “brate” (nu au incastrata o alta poarta pentru acces pietonal); - porti batante cu brat articulat ( au incastrata o poarta pentru acces pietonal); - porti batante cu motorul ingropat;

Automatizarile pentru usi de garaj se pot aplica la usile de garaj sectionale sau basculante . Kitul de montaj cuprinde, dupa caz, sina cu lant sau curea, unitate de comanda ce permite actionarea de la distanta cu ajutorul telecomenzii si un mecanism ce permite deschiderea manuala a usii cand curentul electric este oprit.

Automatizarea portilor pietonale se face de regula la sediile firmelor unde se urmareste supravegherea accesului persoanelor straine in locatii. Functioneaza si cu ajutorul interfoanelor sau videofoanelor.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.