Ghidul Serviciilor
Smart&fast Construct Tehnica Umbrire, Pereti Cortina Constanta
inapoi la firma 230 vizite
Poza Usi industriale
Foto
Foto

Usile de garaj industriale reprezinta alegerea ideala pentru inchiderile spatiilor mari precum cele din hale, service-uri, depozite – dimensiunile usilor putand ajunge pana la 8 m inaltime si 10 latime.

Usile sectionale industriale si usile tip rulou au aproximativ acelasi mod de functionare si caracteristici cu cele din segmentul rezidential.

Deosebirea principala consta in rezistenta sporita a componetelor tehnice – usile destinate uzului industrial fiind proiectate si construite pentru a rezista conditiilor grele de exploatare, uzurii si traficului intens.

Confectionate din panza cauciucata , atu-ul usilor industriale cu ridicare rapida este vitezade ridicare/coborare, net superioara celor sectionale, in timp ce achizitionarea unei usi pliante(din otel) va permite sa economisiti spatiu, durabilitatea acestora recomandandu-le pentru inchiderea spatiilor neincalzite si intens circulate

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.