Ghidul Serviciilor
Smart&fast Construct Tehnica Umbrire, Pereti Cortina Constanta
inapoi la firma 230 vizite
Poza Usi rapide
Foto

Potrivite pentru o utilizare frecventă, usile rapide Kopron au fost proiectate pentru a fi deschise şi închise de sute de ori pe parcursul unei zile de lucru şi pentru o perioadă lunga de timp.

VELOKOP este un concept nou de usi pliabile verticale, eliminând toate dezavantajele usilor industriale tradiţionale din panouri, cum ar fi:

*utilizarea rapidă a pasajului- Viteza de pliere a PVC-ului pe verticala şi deschiderea /închiderea automata, permit o utilizare continuă şi rapidă a usii, evitand pierderile de temperatura între interior şi exterior.

*. In urma plierii, tesatura pvc se încadrează în totalitate în ghidajul metalic, evitand utilizarea unor casete voluminoase.

*Rezistenta la vant puternic – materialul PVC este armat cu bare metalice puse în compartimente orizontale, pentru a absorbi forţa vântului, mai ales în cazul uşilor cu dimensiuni mari.

Totodata, aceste întărituri, au si funcţie de protecţie a muncitorilor şi a bunurilor în caz de rupere a materialului PVC din cauza manevrelor greşite sau accidentale.

*Întreţinere redusă: structura masiva, usurinta in manipulare, utilizarea materialelor de calitate superioara reduc costurile de întreţinere şi garanteaza o utilizare indelungata a usilor rapide Velokop.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.