Ghidul Serviciilor
Eart Detailing
inapoi la firma 66 vizite
Poza Polish faruri si stopuri
Foto

Vremurile când se construiau faruri din sticlă sunt de mult apuse. Cele mai multe vehicule fabricate începând cu anul 1990 au lentile din plastic care acoperă farurile. Aceste lentile protejează lămpile scumpe de pietre și de loviturile provenite de la resturile de pe sosea. Din aceste cauze ele se zgârie și devin mate, restricționand astfel cantitatea de lumina care ajunge la carosabil. Deasemenea îngălbenirea lampilor este cauzată de expunerea îndelungată la razele ultraviolete.

Avantajele serviciului - polish faruri și stopuri:- creșterea vizibilității pe timp de noapte!- remediază defectele eliminând efectul mătuit al farurilor și a stopurilor spate,- îndepărtează oxidul care se depune pe suprafața farului sau a stopului,- remediază defectele eliminând efectul îngălbenit al farurilor și stopurilor,- reducerea costurilor, față de cumpărarea unelor noi sau second hand.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.