Ghidul Serviciilor
Hotel Parc-Restaurant Mamaia
inapoi la firma 164 vizite
Poza Hotel Parc
Foto

Amplasat la intrare in Mamaia , chiar pe marginea plajei, aproape de Aqua magic, telegondola si Pavilionul Expozitional, cu vedere frontala spre Marea Neagra, Hotel Parc Mamaia ofera numeroase posibilitati de distractie si relaxare, dar si un cadru oportun desfasurarii actvitatilor profesionale. Reusind sa imbine in mod armonios facilitatile business cu cele de entertainment, Hotel  Parc Mamaia detine o sala de conferinte de 130 de locuri, salon de mic dejun, restaurant de 190 de locuri, 380 de locuri in spatii de cazare complet renovate, piscina pe plaja, Sky View Bar, beauty center,   magazin, sala fitness, parcare.

     Hotel Parc Mamaia constituie un punct de referinta pentru industria hoteliera de pe litoral, si nu numai, cele 4 stele cu care este decorat reflectand pe deplin conditiile de cazare, serviciile pe care le pune la dispozitie, precum si pregatirea si atitudinea personalului.

     Hotel Parc Mamaia isi deschide usile in anul 2010 dupa un amplu proces de renovare cu camere decorate intr-un stil elegant si rafinat, dotari dintre cele mai moderne pentru a asigura oaspetilor un grad inalt de confort.

      Hotel Parc Mamaia va ofera multe moduri de a va petrece timpul liber: Sala Fitness, Inchirieri de jocuri distractive, Magazin in holul hotelului, Parcare rezervata clientilor hotelului, Inchirieri biciclete.

- See more at: http://parcmamaia.ro/#sthash.wSirh5Pd.dpuf

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.