Ghidul Serviciilor
Orient - Transport International Si Intern De Marfa, Radauti / Suceava
inapoi la firma 151 vizite
Poza Transport aerian
Foto

Transportul aerian a incetat de mult sa mai fie un mijloc de transport luxos si prohibitiv. Astazi el este preferat de cei care au de transportat marfuri perisabile sau de mare valoare. Pentru transport se folosesc atat avioane mixte, pentru pasageri si marfuri, cat si avioane speciale pentru transportul marfurilor. Din punct de vedere comercial, avioanele pot fi incarcate in regim de linie, ceea ce implica un trafic regulat, si in regim de charter (curse neregulate), curse pe baza de contracte intre companiile aeriene si diferiti beneficiari ce doresc sa exploateze pe o perioada determinata avioanele luate in chirie. Transportul aerian efectueaza deplasarea in spatiu a bunurilor cu ajutorul aeronavelor. Printre particularitatile tehnico-economice ale transportului aerian se numara:

Transportul aerian a revolutionat transportul global, reducand dramatic timpul necesar calatoriei pe mari distante. Calatoriile peste oceane, care ar fi putut dura saptamani sau chiar ani, acum pot fi facute in cateva ore. Toate transporturile aeriene operate de ORIENT Spedition sunt asigurate si monitorizate atent de catre personalul de la sediul nostru central pentru ca graficele de timp sa fie respectate si marfurile sa ajunga la destinatie in intervalul stabilit. Clientii pot obtine relatii in legatura cu desfasurarea transporturilor proprii apeland telefoanele noastre si solicitand aceste informatii. ORIENT va garanteaza cotatii avantajoase de preturi, incadrare in orarele de deplasare si o disciplina exemplara in relatiile cu clientii.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.