Ghidul Serviciilor
Orient - Transport International Si Intern De Marfa, Radauti / Suceava
inapoi la firma 151 vizite
Poza Transport maritim
Foto

Avand in vedere progresul economic general al societatii, in ultimul deceniu s-a inregistrat o crestere fara precedent a comertului mondial, a transportului de materii prime de baza necesare industriei, agriculturii cat si a schimburilor de produse finite. Pe de alta parte, intensificarea schimburilor comerciale intre tari aflate in diferite zone geografice, participarea tarilor respective la acest proces reprezinta o conditie necesara pentru impulsionarea progresului economic si social al fiecarei regiuni geografice. Transportului maritim ii revine un rol esential in realizarea circulatiei marfurilor, atat din punct de vedere cantitativ cat si ca operativitate, rol conferit de aspecte cum ar fi:

Cele trei elemente esentiale care stau la baza definirii transportului maritim sunt: Avand in vedere aceste elemente se poate afirma ca, transportul maritim reprezinta o activitate economica deosebit de complexa, avand un caracter national si international, ce trebuie gandit si desfasurat atat in functie de necesitati, cat si pentru asigurarea rentabilitatii. Functia principala a transportului maritim este de a asigura legatura dintre productie si consum si se caracterizeaza prin doua trasaturi esentiale, de natura economica: Atat eficienta economica cat si rentabilitatea depind in mod determinant de cele trei elemente esentiale care stau la baza definirii transportului maritim si anume: marfurile, navele si porturile. Toate transporturile maritime operate de ORIENT Spedition sunt asigurate si monitorizate atent de catre personalul de la sediul nostru central pentru ca graficele de timp sa fie respectate si marfurile sa ajunga la destinatie in intervalul stabilit. Clientii pot obtine relatii in legatura cu desfasurarea transporturilor proprii apeland telefoanele noastre si solicitand aceste informatii. ORIENT va garanteaza cotatii avantajoase de preturi, incadrare in orarele de deplasare si o disciplina exemplara in relatiile cu clientii.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.