Ghidul Serviciilor
Gamma Total Instal - Importator Centrale Ecologice Pe Peleti Si Agropeleti, Botosani
inapoi la firma 183 vizite
Poza Cazane pe peleti Setlans
Foto

Setlans Biofuel Pellet

Cazanele pe peleti Setlans Biofuel-Pellet,  au puterile utile de 15, 20, 25 si 30 kw, sunt complet automatizate,  functioneaza pe peleti cu diametrul de  6-8 mm, sunt certificate clasa 5 si Ecodesign 2020.

Aceste cazane sunt echipate cu un arzator profesional executat din otel inoxidabil, rezistent la temperaturi foarte ridicate  KIPI Rot-Power, de ultima generatie, rotativ cu sistem automat de  curatare prin rotirea camerei de ardere dar si cea de aerare, astfel incat se  previne blocarea acestora  datorita formarii zgurii , rezultand o functionare  la un randament foarte ridicat cu peleti cu diametrul de 6-8mm.

Centrala are un schimbator de caldura inovativ combinat, cu fumuri pe orizontala si verticala cu turbulatori ce sunt actionati periodic cu ajutorul unei manete, impreuna cu arzatorul rotativ  KIPI ROT-POWER si automatizarea Ekomax 920 TOUCH formeaza  o centrala performanta ce functioneaza la un randament foarte ridicat de peste 93,6%.

Cazanul Setlans BIOFUEL este o constructie excelenta si moderna.

Controlerele EcoMAX 920 Touch  sunt dispozitive realizate în tehnologie avansata. Ele controleaza procesul de ardere în cazanele si arzatoarele de peleti si alte cazane de biomasa.Optionale: Sonda Lambda cu modul Ecolambda, modul de internet Econet 300, termostate de ambient cu fir sau Wi-fi ,rezervor marit.

 

 

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.