Ghidul Serviciilor
Gamma Total Instal - Importator Centrale Ecologice Pe Peleti Si Agropeleti, Botosani
inapoi la firma 180 vizite
Poza Cazane peleti/lemne/cereale METAL-FACH
Foto

Autorizare Metal-FachCazanele  Metal-Fach  Seg-Bio  , sunt  policombustibile cu puteri de 14, 19, 25,  38, 50, 75, 100 , 150 si 200kw, sistemele de alimentare si aprindere complet automate, combustibilii sub forma de peleti, cereale,etc. sunt alimentati dintr-un rezervor de diferite capacitati , incepand de la 190 litri,pana la 470 litri, in functie de puterea cazanului,  ce permite obtinerea unor autonomii marite intre alimentari , cu ajutorul unui snec elicoidat orizontal rezistent la temperaturi foarte ridicate si coroziune, intr-un arzator de tip  jgheab executat din otel si element ceramic pentru marirea eficientei cazanului. Aceste cazane pot utiliza ca si combustibili: peleti,agropeleti, ovaz, seminte de struguri,diversi samburi,etc. În partea de sus a camerei de ardere cazanele au o grila ce permite arderea  lemnelor (la cazanele cu puteri de pana la 50  kw inclusiv) si carbunilor de mari dimensiuni.Corpul cazanului este din otel cu grosimea P265GH de 6 mm (pentru piese care intra în contact cu gazele de ardere) si 4 mm (pentru alte componente). Designul modern al schimbatorului de caldura permite  a se obtine un randament real  de  peste 90%.Cazanele SEG-BIO  fac parte din clasa 5,conform EN 303-5/2012 si ECODESIGN 2020.

Aceste cazane au automatizarea Platinum cu panou electronic color cu touchscreen, cu functie inteligenta FUZZY  LOGIC 2, din care se pot comanda 5 pompe de circulatie,2 vane de amestec cu 3-4 cai , automatizare pentru puffer integrata, meniu de vara cu posibilitatea setarii apei calde menajere cu /fara prioritate,functia” vreme” datorita montarii unei sonde externe de temperatura.Optional aceste cazane pot avea SONDA LAMBDA, modul de internet ECONET 300 si regulator de camera ECOSTER TOUCH.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.