Ghidul Serviciilor
Gamma Total Instal - Importator Centrale Ecologice Pe Peleti Si Agropeleti, Botosani
inapoi la firma 182 vizite
Poza Cazane peleti,biomasa EKOGREN
Foto

EG-AIRMAX-Generatoare de aer cald pellet-lemne-cereale

Generatoarele de aer cald pe peleti ,agropeleti ,diverse tipuri de cereale lemne EG-AIRMAX, cu puteri de 25,  40,  60 si 100kw sunt destinate incalzirii spatiilor cu inaltime mare,  de exemplu hale de productie,  garaje,  ateliere de reparații auto,  case (cu sistem de distribuție a căldurii), precum și pentru încălzirea clădirilor cu utilitati agricole – hale pentru porci, de păsări, sere, pentru uscare, etc.

Aceste aeroterme nu au nevoie de o functionare continua ,  combustibilul este distribuit de un alimentator automat cu snek. Distribuția contanta a aerului cald se poate face dupa cum se doreste, in functie de aplicatia fiecaruia, prin diverse tubulaturi, tip “spiro” sau textile.

Ca opțiune,  există posibilitatea comandarii generatorului cu ajutorul unui termostat de ambient și un modul GSM care permite comunicarea prin telefonul mobil. Datorită arzatorului “Multifuelled”, generatorul de aer cald EG-AIRMAX,  devine un dispozitiv universal pentru o gamă largă de aplicații.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.