Ghidul Serviciilor
Gamma Total Instal - Importator Centrale Ecologice Pe Peleti Si Agropeleti, Botosani
inapoi la firma 180 vizite
Poza Cazane peleti,biomasa EKOGREN
Foto

Cazanele pe peleti – EG-PELLET MINI,  cu puteri de 16,24 si 35kw  au aprinderea complet automata,  puterea modulata electronic din microprocesor 20-100%,  functioneaza cu peleti cu diametrul de 6-8mm  arzator de mare eficienta ce poate fi amplasat pe partea dreapta sau pe partea stanga a cazanului,  in functie de necesitati. Prin construcția cazanului cu un schimbător de căldură inovator cu tuburi de fumuri verticale, cazanele au o eficiență mult mai mare în comparație cu schimbătoare de căldură convenționale.

Sistemul de curățare a schimbatorului este manual,  prin actionarea periodica a manetei din partea din fata a cazanului. Rezervorul de combustibil are o capacitate de 300 litri. Snecul are lungimea de 1,6ml. Cazanele sunt concepute si cu un gratar special conceput pentru arderea lemnelor, brichetelor sau a altor deseuri din lemn.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.