Ghidul Serviciilor
Gamma Total Instal - Importator Centrale Ecologice Pe Peleti Si Agropeleti, Botosani
inapoi la firma 180 vizite
Poza Despre Gamma Total Instal Botosani
Foto

Gamma Total Instal 

 a fost infiintata in anul 2007 de o echipa de specialisti in domeniul instalatiilor totale.

Inca din anul 2007, firma noastra a devenit  unic importator al centralelor ecologice ce functioneaza pe combustibili solizi, precum: peleti , agropeleti, cereale, rumegus, tocatura lemn, lemne, dar si a arzatoarelor ce functioneaza pe peleti si agropeleti,  respectand mediul inconjurator si functionand in  conformitate cu normativele UNI EN ISO 14001 si 18001, colaborand cu cei mai mari producatori polonezi de  cazane si arzatoare pe peleti, biomasa, precum: METAL-FACH  , SETLANS , STALMARK , HKS-LAZAR  ,  KONSTAL , PELLASX.

Echipa pe care  ne bazam, seriozitatea si profesionalismul de care am dat dovada, relatiile excelente cu partenerii nostrii, reprezinta garantia faptului ca oferim servicii de calitate, la preturi rezonabile, venind in intampinarea nevoilor clientilor nostri din Romania, astfel incat sa devenim un partener de incredere in colaborarile viitoare.Executam lucrari de instalatii de incalzire, montaj cazane peleti,biomasa cu tot ce inseamna camera tehnica,la cheie!

Prioritatea noastra este satisfactia dumneavoastra. Atu-ul nostru consta în profesionalism si în anii de experienta pe piata. În plus, personalul nostru calificat are grija sa va furnizeze solutiile cele mai rapide si mai eficiente. Desigur, oferim o abordare personalizata si un înalt grad de implicare.

Suntem dedicati îmbunatatirii constante a serviciilor noastre. Fiecare client este cel mai important client si o oportunitate pentru noi de a ne îmbunatati oferta.

 

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.