Ghidul Serviciilor
Gazonul, Sanpetru / Brasov - Seminte De Gazon, Gazon Covor
inapoi la firma 186 vizite
Poza Gazon rulou
Foto

SC Gazonul SRL  este primul producator de gazon covor din Romania, perfectionand permanent tehnologia de lucru. Productia de gazon covor a inceput in anul 2000, avand la baza un brevet de inventie obtinut in 1986.    Productia a fost axata pe calitatea materialului genetic utilizat (soiuri de foarte buna calitate si amestecuri atent realizate), lucru care a asigurat a asigurat increderea oamenilor in ceea ce priveste calitatea acestui produs. Astfel, gazonul covor este obtinut din amestecuri speciale de seminte importate din Franta (produse de R.A.G.T. Semences), seminte testate in Europa si S.U.A. Semin?ele R.A.G.T. sunt de calitate superioara, iar progresul genetic permanent al semintelor de gazon este recunoscut la nivel international.    Incepand cu anul 2000, am testat si utilizat seminte atat in producerea de gazon covor, cat si in cadrul lucrarilor de amenajare a terenurilor de sport, golf, a parcurilor si gradinilor private.    In prezent avem sortimente  diverse de amestecuri de gazon pe care le utilizam in producerea de gazon covor astfel:

  • Gazon tip sport care necesita sistem de irigare si poate fi utilizat cu succes pentru amenajarea parcurilor si gradinilor private;
  • Gazon de seceta ce are cerinte moderate de apa;
  • Gazon fin recomandat pentru zone muntoase si zone umbrite.
  •                                                                           Rapid, Economic si Usor de intretinut  ~  100%  Calitate Garantata!

    Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
    Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
    Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.