Ghidul Serviciilor
Ciocan Exclusiv
inapoi la firma 97 vizite
Poza Biciclete fitnes medicinale
Pret: 319 RON
Foto

Rezistența este variabilă. Mecanismul este cu rulmenți cu bile. Calculatorul modern, cu un ecran LCD mare și clar, cu contrast ridicat, este dotat cu multiple funcții, cum ar fi durata antrenamentului, distanța parcursă, caloriile arse, viteza. Funcția SCAN permite măsurarea acestor valori pe intervale. Scaunul este cu înălțime reglabilă, din burete moale şi imitație din piele, asigurînd o poziție confortabilă in timpul antrenamentelor.

Avantajul bicicletei fitness Body Sculpture BC1430P constă într-o gamă largă de aplicații - de la exerciții de recuperare la antrenamente cardio. Utilizarea bicicletei vă permite arderea rapidă a caloriilor, consolidand mușchii. La o practică consecventă, bicicleta fitness Body Sculpture BC1430P consolidează cvadriceps și biceps femural, fesierii.

Utilizarea unei biciclete fitness este recomandată de antrenori și fizioterapeuți în plus, îmbunătățește capacitatea inimii și a plămanilor, scade tensiunea arterială, frecvența cardiacă de repaus și de stres. Bicicleta fitness Body Sculpture BC1430P poate fi folosită de oricine, indiferent de varstă, de cărte persoanele care au probleme cu articulațiile sau cu menținerea echilibrului.

Descriere tehnică :

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.