Ghidul Serviciilor
Viper X
inapoi la firma 89 vizite
Poza Navigatii GPS
Foto

Noua gama de produse GPS Mio Spirit

Intuitive si usor de utilizat, noile navigatoare auto Mio Spirit ofera o experienta placuta atunci cand sunteti la volan, transformandu-se in copilotul dumneavoastra de incredere.

Avertizare radare

Dispozitivele Mio vin acum cu baza de date pentru radarele fixe preinstalate in memorie.

SmartRoutes™ si LearnMe™Pro

Tehnologie utilizata pentru optimizarea rutelor calculate. SmartRoutes™ foloseste o baza de date cu informatii preluate de la milioane de soferi si are abilitatea de a monitoriza si retine stilul de condus al soferului, oferindu-i rute personalizate in functie de preferinte (LearnMe Pro™).

Alegerea rutelor

Obtineti selectia de rute inainte de a porni la drum. Cu noua optiune de Alegere a rutelor, in loc de o singura ruta, puteti previzualiza acum 4 rute diferite pe ecran: cea mai rapida, cea mai scurta, cea mai simpla si cea mai economica, pentru a alege varianta de care aveti nevoie in momentul respectiv.

Asistenta pe banda

Cu ajutorul Lane Guidance™, va aflati in permanenta pe banda corecta pentru a vira, un lucru foarte util in traficul aglomerat al zilelor noastre. Aplicatia Spirit dispune, de asemenea, de vizualizari 3D realiste ale bifurcatiilor care se potrivesc semnelor majore de circulatie, acordandu-va mai mult timp sa intelegeti ceea ce urmeaza, pe masura ce va apropiati de o intersectie sau de o iesire.

Puncte de interes

Datorita punctelor de interes preinstalate (POI sau PDI), precum magazine, restaurante, hoteluri, benzinarii, bancomate, cluburi, aeroporturi, gari s.a. veti putea localiza cu usurinta destinatia cautata.

Mod pieton

Ideal pentru excursiile dumneavoastra. Acum mergeti mai departe pe jos si descoperiti orasul.

Asistenta la parcare

Functia de asistenta la parcare afiseaza o lista de parcari pe o raza de 1 km, fiind extrem de utila atunci cand ajungeti intr-o noua destinatie.

Port Audio-Video

Mio Spirit poate receptiona semnal AV de la un dispozitiv extern: media player, camera de marsarier si multe altele.

Ecran tactil de 5.0’’ / 12.70 cm

Dimensiunea generoasa a ecranului aparatului va ajuta sa vedeti in detaliu traseul, evitand astfel ratarea unei iesiri sau a unei schimbari de directie.

Slot de card MicroSD

Extindeti memoria aparatului dumneavoastra adaugand un card MicroSD.

Specificatii tehnice

Caracteristici generale

Tip produs: Navigatie GPSUtilizare: Autoturism

Procesor

Model Procesor: CSR SiRFatlasVFrecventa procesor (MHz): 664

Ecran

Diagonala display: 5.0 inchRezolutie: 480 x 272

GPS

Chipset GPS: SE4150L

Conectivitate

USB: Da

Software

Harta: Full Europe

Caracteristici speciale

Road Speed limit informationSpoken street names (TTS)Lane GuidanceLifetime Map UpdatesIQ Routes™LearnMe Pro™Pedestrian ModeTrip plannerNear MeFind My CarTunnel guidance

Accesorii incluse

Suport masinaIncarcator masina

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.