Ghidul Serviciilor
Printext Construct
inapoi la firma 61 vizite
Poza Ghost Writer
Foto

Este posibil ca multă lume să fi văzut ecranizarea cu acelaşi nume, „Ghost Writer”. Este exact ceea ce oferim şi noi: scriem texte, cărţi/romane, biografii, istoric de familie, memorii, articole, etc.  Ne adresăm  persoanelor care au o idee pe care doresc să o valorifice dar sunt persoane care poate nu au valenţe scriitoriceşti sau nu au timp pentru acest lucru. Noi ne oferim să construim textul având la bază ideea dumneavoastră. Pe copertă va apărea numele dumneavoastră iar noi vă vom ceda în totalitate drepturile de autor.

Scrierea de carte – romane, cărți educative, beletristică, etc

Biografii / memorii – dacă doriți să vă puneți pe hârtie întreaga dumneavoastră viață, noi suntem cei la care trebuie să apelați.

Istoric de familie – dacă doriți să lăsați generațiilor viitoare un reper, o identitate a familiei dumneavoastră, noi putem să adunăm toată informația, să realizăm interviuri, să construim povestea familiei.

Articole – sunteți un scriitor care nu mai are timp pentru toate contractele? Vă oferim o soluție simplă și eficientă: externalizarea serviciilor.

Notă: O realitate în situația cedării drepturilor de autor este lipsa unui portofoliu. Nu putem să oferim detalii legate de munca precedentă din cauza clauzei de confidenţialitate existentă în contractul încheiat între părţi.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.