Ghidul Serviciilor
Scoala De Dans Joie De Vivre
inapoi la firma 782 vizite
Poza Cursuri de dans
Foto

La cursurile de dans latino si de societate te distrezi cu prietenii, asculti ritmuri vibrante si te relaxezi dupa o zi lunga petrecuta la birou. La lectiile de dans de la Joie de Vivre simti bucuria de a trai dansand pe ritmurile tale preferate!

Daca nu ai participat niciodata la cursuri de dans sau inca nu stii sigur care este stilul care ti se potriveste cel mai bine, cursurile de dans latino si de societate sunt ideale pentru a-ti incepe aventura in lumea dansului. De la ritmurile tropicale de salsa la elegantul vals vienez, de la tango-ul pasional la rock’n roll-ul jucaus, vei avea ocazia sa experimentezi si sa te familiarizezi cu o multime de stiluri. In fiecare luna vom imbina un dans latino cu unul standard, pentru ca sa te poti familiariza cu cat mai multe stiluri de dans si sa descoperi stilul care te pasioneaza cel mai mult.

Vezi programul grupelor de incepatori! Inscrie-te!

Vom incepe cu stilurile pe care vei avea ocazia sa le dansezi la orice petrecere: salsa si vals vienez, pentru ca apoi sa continuam cu 2 stiluri la fel de interesante: tango si bachata. Iar daca dupa primele luni iti descoperi pasiunea pentru dans atunci vom trece la stiluri mai dificile precum rock’n roll si foxtrot. La grupa de avansati ne perfectionam, invatam samba, quick step, cha cha, rumba sau paso doble si facem coregrafii pe melodiile voastre preferate.

 

Stiluri de dans invatate la cursurile de dans

——————————————————————————————

Incepatori  

Dansuri latino: salsa, bachata, twist si rock’n roll Dansuri standard: tango, vals vienez, foxtrot

Avansati

Dansuri latino: cha cha, merengue, rumba, samba, paso doble, coregrafie Dansuri standard: quick step, vals lent, slow fox, coregrafie 

Grupele sunt structurate in functie de nivelul de pregatire pe care il aveti: incepatori sau avansati, fiecare grupa avand 2 sedinte a cate 60 de minute pe saptamana.

Inscrierea in cadrul grupelor este permisa la inceperea fiecarui stil nou de dans, evolutia de la un nivel de pregatire la altul facandu-se in momentul in care ai incheiat un ciclu complet (3-4 luni pentru grupa de incepatori).

Informatii utile 

Program cursuri de dans de societate

Numar de persoane in grupa: 12 Pret abonament lunar (2 sedinte/saptamana): 150 RON PACHET PENTRU 2 (2 abonamente lunare): 250 RON

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.