Ghidul Serviciilor
Scoala De Dans Joie De Vivre
inapoi la firma 781 vizite
Poza Cursuri de dans
Foto

Dansul oriental, cu senzualitatea si misterul pe care il emana, este una dintre manifestarile cele mai pure ale feminitatii. La cursurile de dans oriental vei invata sa iti pui in valoare feminitatea, sa iti coordonezi miscarile si, in acelasi timp, sa iti imbunatatesti conditia fizica si sa iti tonifiezi musculatura.

GRUPA NOUA din 27 MARTIE – Joie de Vivre Muncii! Inscrie-te acum!

Provenit din vechile traditii orientale, dansul era initial practicat pentru pregatirea fetelor de casatorie, miscarile de unduire specifice punand in valoare feminitatea poate mai mult decat orice alt stil de dans. Figurile de dans oriental pun accent pe miscarea soldurilor, abdomenului, bratelor, capului, pieptului si umerilor, scotand in evidenta senzualitatea formelor femeii. Practicat in mod regulat, dansul oriental te va ajuta sa capeti o tinuta eleganta, un corp tonifiat si o atitudine increzatoare.

In grupe de maxim 12 persoane, o data pe saptamana, la scoala de dans Joie de Vivre vom descoperi exoticele dansuri orientale. Cursurile de dans oriental sunt structurate pe 2 niveluri de pregatire: incepatori si avansati. Daca la grupele de incepatori te vei putea familiariza cu miscarile de baza specifice dansului oriental (miscari din abdomen, solduri, brate, cap etc.), la grupa de avansati vei invata diferite stiluri specifice ale dansului oriental, se vor invata coregrafii complexe si se va pune accent pe improvizatie si perfectionarea miscarilor.

Ce veti invata la cursurile de dans oriental? ———————————————————————————————————————————–

Informatii utile ———————————————————————————————————————————– Numar de persoane in grupa: 12 Program cursuri de dans oriental – Joie de Vivre Muncii: Vineri: 19.30 – 21.00 Pret abonament lunar (1 sedinta/saptamana): 100 RON

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.