Ghidul Serviciilor
Scoala De Dans Joie De Vivre
inapoi la firma 781 vizite
Poza Cursuri de dans pentru copii
Foto

La cursurile de dans sportiv pentru copii vom insufla celor mici pasiunea pentru dans, ajutandu-i sa descopere energicele ritmuri latino-americane si elegantele stiluri standard.

La cursurile de dans pentru copii, cei mici vor invata sa asculte muzica, sa ii simta ritmul si sa isi coordoneze miscarile corpului. Iar dansul, prin natura sa, va contribui la dezvoltarea armonioasa a copiilor, ajutandu-i sa capete o tinuta eleganta, sa isi dezvolte latura creativa, stimulandu-le atat spiritul de competitie cat si dorinta de conlucrare.

 

PROGRAM GRUPE NOI DE INCEPATORI!

Grupele de dans au in componenta un numar de maxim 14 copii, astfel incat cei mici sa se poata deprinde cu stilurile de dans in cele mai bune conditii. Grupele sunt structurate pe categorii de varsta (4-6 ani, 6-10 ani) si nivel de pregatire (incepatori, avansati si performanta). In functie de nivelul de performanta care doriti sa fie atins, sedintele se desfasoara de 2, 3 sau 4 ori pe saptamana.

Cursuri de dans pentru copii prescolari (4-6 ani) ———————————————————————————————————————————–

Descoperirea dansului, a muzicii si familiarizarea cu cele mai simple stiluri standard si latino sunt principalele obiective a cursurilor de dans pentru copii mici.

 

Sedintele au o durata de 50 de minute, accentul fiind pus pe dezvoltarea coordonarii si deprinderea pasilor de baza din stilurile invatate. In cadrul sedintei, un loc important il vor ocupa micile jocuri si coregrafiile de dans modern.

Stiluri de dans invatate

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.