Ghidul Serviciilor
Europabus
inapoi la firma 208 vizite
Poza Transport persoane Romania Belgia
Foto

Europabus firma de transport persoane, colaborand cu cele mai mari companii de transport va ofera servicii de calitate, siguranta si comfort, de aceea punem la dispozitia dumneavoastra curse regulate cu autocar pe ruta Romania - Belgia, Belgia - Romania.

Zilele de plecare a cursei regulate Romania - Belgia sunt Luni si Joi iar zilele de retur din Belgia - Romania sunt Joi si Duminica.

Cursele cu bilete de autocar Romania - Belgia le efectuam din mai multe orase ale tarii, iar sosirea in Belgia este la adresa dorita de dumneavoastra.

Romania - Belgia, plecarea este din :    Braila, Galati, Tecuci, Barlad, Vaslui, Iasi, Pascani, Botosani, Suceava, Falticeni, Focsani, Onesti, Adjud, Bacau, Roman, Targu Neamt, Piatra Neamt, Toplita, Reghin, Targu Mures, Turda, Campia Turzii, Cluj, Alesd, Huedin, Oradea , Bucuresti, Ploiesti, Brasov, Fagaras, Avrig, Sibiu, Sebes, Aiud, Alba Iulia, Teius, Deva, Hunedoara.

Orasele unde ajungem in Belgia sunt : Liege, Genk, Hasselt, Namur, Charleroi, Bruxelles, La Louviere, Leuven, Lier, Antwerpen, Gent, Waregem, Kortrijk, Ieper, Roeselare.

Belgia este o monarhie constitutionala din nord-vestul Europei. Se invecineaza la nord cu Olanda şi cu Marea Nordului, la est cu Germania si Luxemburg, iar in sud şi sud-vest cu Franta. Impreuna cu Olanda si Luxemburg, aceasta tara formeaza Tarile de Jos.

Belgia este o tara ideala pentru turistul care este interest de Europa pentru ca aici gaseste in mod concentrat toate atractiile specific europene, si poate admira multe intr-un timp relativ scurt datorita faptului ca Belgia este o tara mica.

Belgia are ceva special, fie ca este vorba de poporul prietenos care, avand trei limbi oficiale, converseaza cu usurinta in engleza, de arhitectura impresionanta sau de gastronomia atragatoare oferita de o multime de restaurante. Plina de energie si fara griji, atmosfera acestei tari este molipsitoare si ne imbie pe toti sa ne bucuram de viata din plin.

Situat intre Franta si Olanda, Belgia cuprinde tot ce are mai bun de oferit Europa; intr-o singura zi turistii pot face o croaziera romantica pe un canal in Bruges, pot cauta diamante in Antwerp, savura vafe pe plaja in Oostende, se pot distra la un festival in Binche, se pot pierde intr-un castel in Namur, sau pot explora muzeul de arta din Bruxelles. Reteaua de cale ferata va face calatoriile simple si comfortabile.

Numita adesea "Esenta Europei", Belgia este multiculturala si plurilingvista. Flandra in nord se lauda cu orasele medievale Antwerp, Bruges si Ghent. In Valonia aflata la sud se gaseste regiunea pitoreasca Ardeni, nenumarate castele si orasele Liege, Namur su Tournai. Bruxelles este una dintre cele mai cosmopolitane capitale, adapostind atat Uniunea Europeana si NATO, cat si o multime de companii comerciale si de afaceri internationale.

Belgienii sunt un popor atat de activ si totusi atat de discret. Privita indeaproape, aceasta tara, binecuvantata cu o pozitie geografica strategica, dezvaluie un summum de contraste.

Belgia este o provincie europeana in care totul functioneaza cu o precizie aproape teutona, de la industrie si pana la transporturi, regatul are o mostenire culturala ce include si nume precum Brueghel, Van Eyck, Rubens, Van Dyck, Ensor sau Magritte.

Belgia, cu toate ca este o tara mica, este bogata in orase medievale, catedrale gotice si castele vechi. De asemenea, nu trebuie sa uitam, ca este tara ciocolatei, a berii si a diamantelor. Asadar, putem spune ca este locul care indeplineste toate cerintele unui turist pretentios.

Transportul regulat de persoane Romania - Belgia se efectueaza pe cel mai scurt traseu, avand posibilitatea de a ajunge intr-un timp util la destinatia dorita. Iesirea din tara se va face pe la Vama Bors - Oradea.

Pretul biletului este de 150 de € pana la adresa dorita de dumneavoastra si puteti avea cu dumneavoastra ca si bagaj 50 kg de persoana care se vor pune la cala autocarului si un rucsac pentru interiorul autocarului.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.