Ghidul Serviciilor
Europabus
inapoi la firma 208 vizite
Poza Transport persoane Romania Germania
Foto

Transport persoane pe ruta Romania - Germania si retur Germania - Romania din aproape toate orasele tarii, transportul de persoane efectuandu-se zilnic si la preturi foarte avantajoase.

Transport Germania se efectueaza cu autocare moderne, dotate cu scaune rabatabile, aer conditionat, grup sanitar, bucatarie de bord, frigider, sistem video HI - FI. In interiorul autocarului beneficiati de ceai, cafea pe parcursul calatoriei si o masa calda pe teritoriul Ungariei.

Din Romania plecam din urmatoarele orase : Arad, Bacau, Beclean, Bistrita,  Brasov, Bucuresti, Campina,  Cluj Napoca,  Craiova, Dej, Deva, Drobeta Turnu Severin, Fagaras, Hunedoara, Iasi, Medias, Onesti, Oradea, Petrosani, Pitesti, Ploiesti, Ramnicu Valcea, Roman, Sebes, Sfantu Gheorghe, Sibiu, Sighisoara, Targu Jiu, Targu Mures, Targu Secuiesc, Timisoara.

Cursele de transport persoane Germania ajung in aproape toate orasele din Germania ,  :Ansbach–Aschaffenburg–Augsburg–Baden Baden–Buhl–Crailsheim–Deggendorf–Dortmund–Dusseldorf–Essen–Frankenthal–Frankfurt–Freiburg–Freilassing–Giessen–Goppingen–Heidelberg–Heilbronn–Homburg–Kaiserslauteren–Karlsruhe–Koln–Lahr–Landshut–Mannheim–Muhldorf–Munchen–Nurnberg–Offenburg–Ohringen–Passau–Pforzheim–Rastatt–Regensburg–Rosenheim–Saarbrucken–Singen–Stuttgart–Trauntein–Ulm–Wurzburg.

In calatoriile dumneavoastra cu autocarele Pletl sunteti insotiti de soferi profesionisti cu o mare experienta si insotitoare de bord care va stau la dispozitie. Cu incredere si buna dispozitie, personalul nostru va face totul pentru o va sigura o calatorie cat mai placuta.

Germania este o țară cu una dintre cele mai dezvoltate industrii turistice, axată pe turismul cultural. Cele mai populare destinații sunt Berlin, München, Marea Baltică, Marea Nordului, Hamburg, Bremen etc.

Obiectivele turistice variază de la destinații rurale până la hoteluri de lux. Turismul rural este dezvoltat în sudul țării, în landul Baden-Württemberg, acolo unde sunt plantate culturi ca vița-de-vie și pomi fructiferi. Turismul urban, respectiv, înflorește în centrele urbane de tipul orașului Bremen. Turiștii admiră monumentele arhitecturale de tipul clădirii Reichstagului sau Noului Castel.

Turistic, Germania este o ţară culturală, cu numeroase castele , mânăstiri, centre importante în Dresden, Leipzig si Weimar. Este una dintre cele mai populare destinaţii turistice, deşi in cea mai mare parte reconstruită în urma războiului, oferă un peisaj parcă neschimbat de secole, iar renumitele castele îşi păstrează aerul medieval.

Turismul reprezinta o importanta activitate social-culturala cu implicatii in economia Germaniei. Se recomanda vizitarea culoarelor Rhin, al Dunarii, Alpii si Prealpii Bavariei, precum si o serie de centre ca Hamburg , Berlin, Frankfurt, Koln, Munchen.

Pretul unui bilet pe ruta Romania - Germania difera si de orasul plecarii din Romania dar si de cel din Germania.

In pretul biletului sunt incluse 2 valize (impreuna maxim 70 Kg) si bagajul de mana (5 Kg). Bagajele in plus vor fi taxete suplimentar. 

Oferim reduceri de pret pentru grupuri, elevi, studenti - 15 % (pana la 26 de ani) si pensionari  15 %. De asemenea oferim reduceri pentru copii:

- pana la 2 ani - 100%

- intre 2 - 12 ani (1 valiza) - 50%

Contactati sediul Agentiei noastre pentru a afla mai multe detalii legate de capacitatea de transportare a persoanelor pe ruta Romania - Germania .

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.