Ghidul Serviciilor
Nerbotherm - Ferestre, Usi, Scari Si Obloane Din Lemn, Timisoara
inapoi la firma 168 vizite
Poza Despre Nerbotherm
Foto

Din 2006 fabrica NERBOTHERM este noul membru al familiei DC NEW MODE si este localizata în orasul Bekes din Ungaria. Activitatea noastra principala este prelucrarea lemnului iar experienta specialistilor nostri garanteaza realizarea celor mai ambitioase proiecte inclusiv cele de restaurare si reconstituire.

Lemnul este printre primele materiale exploatate de om si de-a lungul timpului a oferit  posibilitatea de modelare si design aproape fara limita. În fabrica noastra folosim lemn exotic sau nordic, în functie de cerinte, lemn cu si fara noduri si esente precum  pin siberian, meranti, stejar, larice, molid, frasin, cedru si eucalipt. Utilizând vopsele si lacuri ecologice pe baza de apa si diverse tehnici de finisare, obtinem aspectul dorit: antic, clasic sau modern asigurând în acelasi timp protectia îndelungata alemnului.Venim în întampinarea nevoilor Dvs cu solutii, produse performante, cunostiintele si experienta noastra.

 

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.