Ghidul Serviciilor
Secret Massage
inapoi la firma 897 vizite
Poza Masaj erotic
Foto

Masajul erotic este un tango al energiilor, o comunicare fara cuvinte, o ora petrecuta intr-un ambient placut. Veti intalni chipuri dulci ce va vor mangaia trupul obosit. Daca vreti sa cresteti energia sexuala,si senzualitatea, va oferim masajul erotic.Acest tip de masaj are menirea de a va purta intr-o lume a trairilor extreme si a fanteziilor spectaculoase.

Masajul erotic poate fi descris ca fiind telul suprem al sedintei de masaj.Dupa ce ati atins starea absoluta de relaxare,iar simturile d-voastra sunt intensificate la maxim,este timpul sa trecem la partea erotica a sedintei.In aceasta parte a sedintei maseuza noastra se va folosi de maini,fese,sani sau gat pentru a va conduce pe drumul spre placerea suprema. Maseuzele noastre prin atingeri fine pe toate zonele corpului vor aduce stari de un erotism de neimaginat, ceea ce face ca masajul sa fie un punct de eliberare a tensiunii, fiind mai mult decat un simplu masaj.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.