Ghidul Serviciilor
Ama Confort House, Cluj-Napoca - Magazin De Saltele, Paturi, Somiere, Canapele
inapoi la firma 229 vizite
Poza Perne
Pret: 170 RON
Foto

Perna Memory Saponeta este  fabricata  100% din spuma vasco elastica denumita si Memory Foam si ofera un somn sanatos si odihnitor deoarece se muleaza dupa forma capului, astfel eliminand tensiunea zonei cervicale.

Spuma speciala vascoelastica reactioneaza la temperatura corpului pentru a asigura distribuirea uniforma a presiunii si are proprietatea de a reveni incet la pozitia initiala, asigurand reducerea tensiunii musculare. Perna anatomica sprijina gatul si capul in pozitia dumneavoastra preferata. Perna anatomica Memory este ideala pentru relaxarea si calmarea coloanei vertebrale cervicale. Perna anatomica va permite sa dormiti atat pe o parte cat si pe spate in timp ce coloana cervicala ramane intr-o pozitie optima.

Pernele Memory Foam, ajuta la o pozitie corecta a coloanei vertebrale in timpul somnului pentru un somn natural, placut , odihnitor si dimineti fara dureri de gat sau furnicaturi.

Husa este detasabila si poate sa contina capsule de  Aloe Vera sau fibre de Argint ( Husa Silver )

Alte caracteristici:

Dimensiune: 72x42x11 cm

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.