Ghidul Serviciilor
Stati Dent-Cabinet Stomatologic-Cluj Napoca
inapoi la firma 106 vizite
Poza Extractie dentara
Foto

In cazul vizitelor la orice cabinet stomatologic din Cluj pot exista si momente in care va fi decoperita necesitatea unei extractii dentare. Uneori un dinte de lapte poate avea radacini diforme sau lungi care-l impiedica sa se incadreze corespunzator in raport cu restul dintilor. In acest caz dintele trebuie sa fie eliminat pentru a face loc unui dinte permanent care vrea sa erupa.

 

In alte cazuri un dinte poate prezenta carii extrem de extinse care pot pune dintii din jur si maxilarul intr-o situatie riscanta datorita posibilitatii de aparitie a infectiilor si a degradarii. In acest caz medicul stomatolog poate recomanda scoaterea si inlocuirea acestui dinte cu o punte dentara sau cu un implant. Infectia, corectarea ortodontica sau diversele probleme datorate unui dinte „de minte” pot face necesara eliminarea unui dinte.

 

Extractia dentara se face intotdeauna fara DURERE . UITA DE DURERE !

  • Extractia se face intotdeauna sub anestezie locala;
  • Inainte de anestezie este utilizat un spray iar ulterior se inteapa zona cu un ac ATRAUMATIC astfel incat sa NU EXISTE deloc durere.
  •  

    Atunci cand se stabileste faptul ca un dinte trebuie sa fie eliminat, medicul dentist din Cluj poate extrage dintele in momentul in care va prezentati pentru un consult regulat la un cabinet stomatologic din Cluj sau poate programa o alta vizita in vederea efectuarii acestei proceduri. Radacina fiecarui dinte este cantonata in maxilar intr-un fel de "buzunar" iar dintele este tinut ca intr-o priza prin intermediul unui ligament.

     

    Pentru reusita extractiei unui dinte sau a extractiei unei masele in cadrul acestui modern cabinet stomatologic din Cluj, medicul dentist trebuie sa largeasca „buzunarul” in care este fixat dintele si sa separe dintele de ligamentul sau care va ramane astfel pe loc. In timp ce aceasta procedura este de obicei foarte rapida, este important sa impartasiti medicului stomatolog orice problema sau preferinte in ceea ce priveste procesul de sedare.

     

    O data ce un dinte a fost eliminat, dintii vecini pot genera diverse schimbari locale si nu numai, cauzand probleme de migrare sau in cadrul functiei maxilarului. Pentru a evita aceste complicatii, medicul dentist va poate recomanda inlocuirea dintelui extras. Este recomandata inlocuirea dintilor sau a maselelor lipsa in cel mai scurt timp posibil.

    Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
    Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
    Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.