Ghidul Serviciilor
Stati Dent-Cabinet Stomatologic-Cluj Napoca
inapoi la firma 106 vizite
Poza Fatete portelan
Foto

Fatetele din portelan in Cluj Napoca pot fi considerate adevarate creatoare de zambete perfecte.

 

Cosmetica dentara va transforma viata prin asigurarea unui zambet complet iar fatetele din  portelan in Cluj Napoca reprezinta o procedura foarte populara. Daca luati in considerare alegerea unor fatete din portelan in Cluj Napoca pentru asigurarea unui zambet frumos, iata care sunt cele mai frecvente situatii pe care le puteti intalni la acest cabinet stomatologic .

 

Aceste cochilii subtiri din portelan acopera fisurile si petele de pe dinti sau remodeleaza dintii cu scopul de a reda un zambet perfect. Colorate pentru a completa dentitia naturala a dumneavoastra, fatetele din portelan in Cluj Napoca va vor aduce zambetul visat in urma a doar doua vizite la cabinetul stomatologic din Cluj 

 

In prima dumneavoastra sedinta in cadrul acestui cabinet stomatologic, dupa o examinare aprofundata in care un medic dentist va evalua sanatatea dumneavoastra orala si starea dentitiei existente, vom aborda subiectul legat de zambetul frumos pe care cu siguranta vi-l doriti. Fiti pregatit pentru a dezbate probleme legate de culoarea si forma zambetului ideal.

 

De asemenea,un medic dentist va lua notite in ceea ce priveste nuanta culorii corespunzatoare pentru dintii dumneavoastra dar si in ceea ce priveste trasaturile faciale care pot influenta decizia finala. Vom lua in considerare aspectul tonusului pielii si simetria faciala atunci cand vom proiecta fatetele dumneavoastra.

 

Adesea, pe parcursul primei sedinte medicul dentist va slefui usor dintii pentru a elimina pana la 1-2 mm de smalt, in vederea pregatirii fatetelor noi. Acest lucru va permite intinderea fatetei plate in conformitate cu dintii din jur. Remodelarea dintilor poate fi, de asemenea, considerata necesara pentru a reda aspectul dorit.

 

Ulterior va vom lua amprenta pentru ca tehnicianul nostru dentar sa personalieze corespunzator fatetele dentare alese. Inainte de a parasi scaunului medicului dentist din Cluj, veti fi supusi unei probe prin plasarea fatetele temporare. Este bine de stiut faptul ca dintii dumneavoastra de portelan pot prezenta o oarecare sensibilitate pana in momentul plasarii fatetelor permanente.

 

In cadrul celei de-a doua sedinte, cand vom primi fatetele dumneavoastra de portelan de la tehnicianul nostru, va vom face ajustarile necesare si permanente ale fatetelor dintilor de portelan din fata. Fatetele dentare realizate in cabinetul stomatologic  au intotdeauna la baza  materiale de cea mai buna calitate care rezista chiar si atunci cand va confruntati cu riscul aparitiei petelor dentare si cu rigorile specifice dintilor de zi cu zi. In urma celor doua vizite la acest cabinet  stomatologic din Cluj va veti putea bucura de un zambet complet nou!

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.