Ghidul Serviciilor
Stati Dent-Cabinet Stomatologic-Cluj Napoca
inapoi la firma 106 vizite
Poza Implantologie orala
Foto

Consideri ca implanturile dentare sunt potrivite pentru tine?

Cabinetelul  stomatologic din Cluj Napoca prezinta o optiune de tratament inovativa pentru cei care au unul sau mai multi dinti lipsa.Implantul dentar  in Cluj Napoca a evoluat in ultimii patruzeci de ani prin aparitia unei optiuni de restaurare in masa pentru pacientii care doresc sa aiba un inlocuitor permanent si cu aspect natural pentru dintii lipsa.

 

Ce este un implant dentar?

Un implant dentar in Cluj ?este creat din titan, material care este plasat in osul maxilarului, in mare parte in aceeasi pozitie cu radacina dintelui natural. Implantul este acoperit cu oxid de titan care ajuta osul sa adere la noul implant pe parcursul procesului de vindecare inserat de catre un medic specialist chirug implantolog.

 

Dupa aproximativ doua, patru sau sase luni de la momentul plasarii initiale, implantul este bine vindecat si este la fel de stabil si de robust ca si radacina unui dinte natural. In acest moment, implantul este gata pentru procesul de restaurare efectuat de catre un medic dentist din Cluj care va plasa o coroana permanenta in implantul "root" creand astfel un aspect natural pe baza unui dinte pe deplin functional care pare a fi crescut in mod natural sub tesutul gingival.

 

Un implant dentar in Cluj  este considerat unul extrem de natural, durabil si cu o rata de succes foarte buna (de aproximativ 90% in cazul persoanelor cu varste care depasesc 40 de ani). Aceste atribute au transformat implanturile dentare in unul dintre cele mai cautate tipuri de tratamente dentare recomandate celor care au dinti lipsa.  

Consideri ca implanturile dentare sunt potrivite pentru tine?

 

Cabinetelul  stomatologic din Cluj Napoca prezinta o optiune de tratament inovativa pentru cei care au unul sau mai multi dinti lipsa. Implanturile dentare in Cluj Napoca au evoluat in ultimii patruzeci de ani prin aparitia unei optiuni de restaurare in masa pentru pacientii care doresc sa aiba un inlocuitor permanent si cu aspect natural pentru dintii lipsa.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.