Ghidul Serviciilor
Asa Kids Center
inapoi la firma 104 vizite
Poza After School Adventures
Foto

After School Adventures este un serviciu care se adreseaza parintilor preocupati de copiii lor, dar prea ocupati. Daca aveti un copil special in clasa pregatitoare sau in clasele I-IV, aduceti-l la un after school special. La noi accentul se pune atat pe acumularea de cunostinte, cat si pe dezvoltarea personalitatii, noi pregatim copiii pentru scoala, dar si pentru viata. Nu este de ajuns ca un copil sa-si faca doar temele si sa ia calificative extraordinare la scoala, copilul trebuie sa comunice, sa socializeze, sa stie sa reactioneze in diverse situatii, sa fie competitiv. Suntem constienti de faptul ca ne incredintati ceea ce aveti mai de pret, copilul dvs, si de aceea la noi fiecare copil: • este intampinat cu caldura, invatat cu rabdare si imbratisat cu dragoste; • isi va gasi prieteni si va invata sa fie curajos si indraznet; • are libertatea de a se exprima, este apreciat pentru el insusi, cu toate nazdravaniile fara de care nu ar mai fi copil; • este in siguranta, este supravegheat cu atentie si indrumat cu pricepere. Activitatile noastre se desfasoara intr-un spatiu confortabil, curat si vesel, amenajat pentru studiu dar si pentru joaca, unde, personal calificat, dascali cu experienta si daruire se ocupa de micuti. In afara de lectii si de joaca, in program mai intra activitati pentru dezvoltarea personalitatii, comunicare, cunostinte generale, bune maniere, miscare etc.

After School Adventures

Serviciul after school nu este indeajuns de cunoscut in Romania, si din pacate unii parinti prefera sa plateasca o bona sau o vecina sa le supravegheze copilul, sau bunicii se ocupa de acest lucru. Chiar daca copilul se bucura de dragostea bunicilor sau sunt bine ingrijiti pe respectivele persoane, este clar ca rezultatele nu vor fi aceleasi. La pregatirea temelor este greu ca bunicii sa mai faca fata la pretentiile scolii din ziua de astazi. Metodele unui dascal cu experienta sunt net superioare si rezultatele scolare se vor vedea imediat. In primi ani de scoala, copilul trebuie obisnuit sa-si rezolve sarcinile scolare, sa i se insufle placerea de a lucra si competitia cu ceilalti copii. |Este mult mai bine ca parintii sa opteze pentru un mediu organizat, cu cadre didactice specializate, unde li se ofera un serviciu profesionist. Astfel, parinti isi pot vedea linistiti de joburile lor, stiindu-si copiii in siguranta, fara grija zilnica a temelor, iar timpul care le ramane liber il pot petrece placut impreuna. Incercam sa va oferim un program cat mai flexibil, sa ne adaptam nevoilor copiilor si sa venim in sprijinul si in intampinarea optiunilor parintilor pentru a fi pe deplin multumiti de serviciile noastre.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.