Ghidul Serviciilor
Casa Cu Jocuri
inapoi la firma 88 vizite
Poza Mese de poker
Pret: 1.870 RON
Foto

Masa poker 9+1 cu loc dealer, picioare si cadru lemn, postav albastru deschis si margine bej

  Probabil cea mai eleganta masa de poker disponibila la PokerShop. Cele 4 picioare din lemn masiv, marginea bej, moale, de inaltime redusa, postavul albastru deschis, toate acestea contribuie la nota de eleganta a acestei mese de poker.

    Masa va lasa o senzatie de caldura si relaxare in intreaga camera de joc. Masa este prevazuta cu loc de dealer iar marginea este coborata la nivelul mesei pe portiunea dealerului. Dealerul va ajuta la desfasurarea unui joc conform reguluilor si va lua povara amestecatului de carti si a calculelor din pot de pe umerii jucatorilor.

     Masa este de asemenea si foarte stabila datorita cadrului de lemn care vine sub masa si ingeniosului sistem de prindere a celor 4 picioare de cadru. Datorita acestui sistem masa nu se misca nici pe lungime, nici pe latime.

     Raportul calitate pret este excelent la acest model de masa de poker.

     Masa vine ambalata in 2 cutii - una pentru blat si una pentru cadru si picioare. In cele 2 cutii veti gasi si toate suruburile, surubelnita si imbusul necesare pentru montarea mesei.

Caracteristici Masa :

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.