Ghidul Serviciilor
Casa Cu Jocuri
inapoi la firma 88 vizite
Poza Trucuri si Iluzionism
Pret: 215 RON
Foto

Smiley by Laurent Mikelfield - DVD trucuri cu recuzita

Smiley este un nou produs marca Laurent Mikelfield care poate fi definit prin eleganta si mister!

Miscarile pentru realizarea acestui truc sunt simple si convingatoare, bazandu-se pe efectul vizual dat de rapiditatea executiei trucului. DVD-ul contine recuzita necesara efectuarii trucului, doua carti Bicycle cu spate rosu speciale!

Cartile sunt customizabile astfel incat le vei putea "repara" si vei putea realiza trucuri noi! Acest DVD prezinta trucul din prisma performming-ului si ajuta la conceperea si punerea in scena a trucului Smiley. Tot ce avem nevoie pentru realizarea acestui truc este un pachet de carti Bicycle Rider Back si recuzita care vine o data cu acest DVD. Smiley este fata zambitoare care o data desenata pe spatele unei carti va face senzatie! Acesta fata zambitoare va aparea si va disparea dintr-o singura miscare, aparand pe carti semnate sau marcate de catre public.

Invatarea trucului este rapida datorita numeroaselor explicatii prezentate si a acuratetii acestora. Un aspect important este performming-ul care este realizat in mod profesionist si care va sta la baza propriei tale prezentari! Este esential insa sa punem accentul pe practica, deoarece acest truc are la baza miscari ale mainilor care necesita studiere.

Cu Smiley nici o carte nu va mai fi una obisnuita!

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.