Ghidul Serviciilor
Tfv Hidraulic
inapoi la firma 136 vizite
Poza Pompe hidraulice
Foto

Pompele cu roţi dinţate sunt folosite ca generatoare hidraulice în circuitele hidrostatice.

Descriere şi utilizare

Pompele HP se împart în patru grupe dimensionale. Sunt pompe cu volum geometric constant şi sens de antrenare unic, simple, duble sau multiple. Viteza de curgere a fluidului la aspiraţie trebuie să fie de max 2,5 m/s; în acest caz pompele pot lucra în regim continuu cu o presiune la aspiraţie între (-0,2) şi (0,5) bar şi o presiune la refulare conform prospectelor. La cerere, pompele pot fi echipate cu regulatoare de debit şi presiune. Sunt utilizate în instalaţii sau grupuri hidraulice şi în circuitele hidraulice ale utilajelor, maşinilor agricole, maşinilor-unelte s.a.

Fluidul de lucru

Se recomandă utilizarea de ulei hidraulic care să-şi păstreze caracteristicile de vâscozitate. în timpul lucrului, vâscozitatea să nu coboare sub 15 cSt; funcţionarea optimă este la o vâscozitate de 25-100 cSt. în regim continuu vâscozitatea nu va depăşi 250 cSt. La pornirea la rece, la presiune scăzută, un timp limitat se admite o vâscozitate de 2000 cSt. Fineţea de filtrare a uleiului va fi de 30 jj.m şi concentraţia de impurităţi sub 0,05 %; nu se admit particule abrazive.   Temperatura de lucru   Pompele pot lucra în regim continuu între (-10 şi 80)° C. Se admite pornirea la (-15)°C.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.