Ghidul Serviciilor
Andex Import Export Colectare Deseuri Reciclabile Pregatite Sau Nepregatite Bucuresti
inapoi la firma 217 vizite
Poza Descriere firma
Foto

ANDEX IMPORT EXPORT S.R.L a fost infiintata in 2007 , incepand activitatea in domeniul reciclarii prin trading si export de materiale reciclabile (deseuri neferoase, feroase, electrice si electronice). 

Pentru a face faţă competiţiei si standardelor de pe piaţa materialelor refolosibile ANDEX a facut o investitie intr-o platforma-depozit de colectare, procesare si depozitare a deseurilor reciclabile, in Ploiesti, la 50 km de Bucuresti.

Acest lucru s-a realizat in concomitent cu achizitionarea de utilaje performante pentru prelucrarea şi manipularea materialelor, dar şi prin formarea unui personal care a invatat ce inseamna calitatea deseurilor.

ANDEX dispune de:

Societatea noastra dispune de propriile mijloace de transport marfa:

Utilaje de reciclare: 

Seriozitatea si grija cu care tratam fiecare client sau furnizor in parte au facut ca firma noastra sa devina unul dintre cei mai importanti si de incredere parteneri de pe piata materialelor refolosibile din Romania.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.