Ghidul Serviciilor
Ferotech - Producator Rulouri Exterioare Si Plase Insecte, Cluj Napoca
inapoi la firma 243 vizite
Poza Despre FeroTech
Foto

FeroTech rulouri exterioare în Cluj, plase insecte, productie si montaj

FeroTech din Cluj-Napoca va ofera o gama variata de rulouri exterioare (storuri exterioare, jaluzele de exterior), modele profesionale cu lamele din aluminiu si accesorii rezistente. Rulourile / jaluzelele exterioare sunt recomandate pentru cresterea nivelului de confort termic si fonic din locuinta. Cu ajutorul rulourilor se obtin economii substantiale la costurile cu climatizarea casei. În accelasi timp, un avantaj major al rulourilor exterioare este intimitatea si protectia antiefractie.

Showroom-ul FeroTech din Cluj este un magazin special amenajat cu rulouri, storuri, jaluzele exterioare, plase anti insecte pentru ferestre si usi, unde se poate testa functionalitatea si calitatea produselor.

Rulourile exterioare se împart în 2 mari categorii în functie de constructia la care se monteaza:

Rulouri exterioare aplicate si rulourile tencuibile - se monteaza de regula ulterior momentului de constructie al casei, ele se monteaza în procesele de modernizare si eficientizare termica a locuintelor. Rulourile sunt un produs obligatoriu în cazul caselor pasive. Diferenta între cele doua tipuri enuntate mai sus, este vizibilitatea casetei superioare: în cazul celor aplicate casetele sunt vizibile, în cazul celor tencuibile casete sunt înglobate în termosistemul izolator

Rulourile suprapuse si rulourile tip boiandrug - aceste tipuri de rulouri se monteaza în momentul constructiei / modernizarii majore a locuintelor. Aceste tipuri de rulouri pot fi cu caseta superioara vizibila sau înglobata în termosistem fiind la latitudinea arhitectului si beneficiarului ce varianta se alege. Ambele sisteme de rulouri sunt izolate cu polistiren grafitat de mare densitate pentru a obtine cele mai bune coeficiente termice cu valori care se aproprie de 0.5 W/m2K

Detaliile tehnice si tipurile de rulouri exterioare, dimensiunile, culorile, etc pot fi customizate în functie de necesitati iar actionarile (ridicarea-coborârea)  pot fi mecanice prin snur sau manivela, electrice cu buton fix sau telecomanda. Actionarile moderne sunt cele electrice pentru ca sporesc foarte mult gradul de confort. Cu o singura apasare de buton puteti sa controlati toate rulourile din casa. Actionarile electrice sunt cu întrerupator sus-jos, actionare cu telecomanda, sau combinate cele 2 variante. Dupa montarea motorului în rulou nu mai exista limite în ceea ce priveste gradul de automatizare: senzor de vânt, senzor de ploaie, detectie de obstacole sau conectarea cu sisteme INTELIGENT HOUSE.

Plasele anti insecte cu care pot fi doate rulourile exterioare sunt un accesoriu obligatoriu pentru locuinta dumnevoastra în sezonul cald. FeroTech produce si monteaza peste 12 sisteme de plase anti insecte, gama noastra include toate produsele disponibile în acest moment în EUROPA. Prin gama variata, noi putem sa satisacem orice nevoie, începând cu plasele de insecte economice si terminând cu plasele de insecte pentru usi cu decupaj pentru animalele de companie.

Peste 10 ani experienta în productie si montaj

În productia rulourilor si plaselor pentru ferestre si usi, se folosesc materiale de calitate superioara: profile de aluminiu (exclusiv din aluminiu), lamele din aluminiu, plase rezistente din fibra de sticla, accesorii si componente electrice de la producatori de renume din tari precum din GERMANIA, ITALIA, POLONIA , SLOVACIA si UNGARIA.  Toate elementele folosite în fabricarea rulourilor exterioare si plaselor de insecte sunt conforme cu normele CE ale uniunii europene.

Compania FeroTech a executat peste 5000 de rulouri exterioare, dintre care peste 1000 de montaje au fost efectuate pentru clienti din Cluj. Pentru rulouri exterioare asiguram livrare si montaj în maxim 5 zile lucratoare de la confirmarea comenzii. În situatii exceptionale a fost realizata confectia si montajul ruloului în mai putin de 4 ore. Asiguram servicii prompte si pentru spatii comerciale care au rulouri anti-efractie pentru protectia pe timp de noapte. Permanent asiguram livrari si colaborari cu firme de montaj din Franta, Italia, Germania, Belgia, Olanda, Elvetia.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.