Ghidul Serviciilor
Zedra Group - Tamplarie Lemn, Ferestre Si Usi Din Lemn Stratificat, Arad
inapoi la firma 184 vizite
Poza Servicii
Foto

Creare oferte

Dupa imaginatia si nevoile dvs. si folosind dimensiunile date de dvs., cream oferte de pret personalizate. Acest serviciu este gratuit.

 Masurari la locatie

In masura in care va convine oferta noastra si comandati produsele, noi efectuam, gratuit, masuratorile necesare la locatia dvs. Comandarea produselor dvs. se va face dupa dimensiunile exacte ale produselor.

Montarea produselor

Asiguram livrare la locatia clientului, montare profesionala a produselor distribuite de noi, reglarea si montarea accesoriilor.

Precizie la montare

Viata si siguranta functionalitatii ferestrelor si usilor dvs. depinde foarte mult de calitatea montarii. Din aceasta cauza punem foarte mare accent pe calitatea montarii si lucram numai cu persoane profesioniste cu experienta in acest domeniu.

Dupa cumparare

Nu va lasam singuri nici dupa cumpararea ferestrelor. Va stam la dispozitie in continuare cu orice informatie sau ajutor de care a-ti avea nevoie.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.